Εκπαιδευτική Ημερίδα Ελαιοκαλλιέργειας

Εκπαιδευτική Ημερίδα Ελαιοκαλλιέργειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Στα πλαίσια της  Δράσης Γiii: «Κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές καλλιέργειας i) Νέες Τεχνικές κλαδέματος των ελαιόδεντρων & αξιοποίηση προϊόντων κλαδέματος για αύξηση της οργανικής ουσίας  ii) Νέες τεχνικές διαχείρισης εδάφους και αύξησης της οργανικής ουσίας αυτής» του προγράμματος Οργανώσεων Ελαιοκομικών Φορέων σύμφωνα με τον Καν (ΕΕ) 611/2014 σας καλούμε στην Ημερίδα συνάντησης - εκπαίδευσης για τις απαιτήσεις του προτύπου AGRO 2.1 & 2.2 που αφορά την εφαρμογή ολοκληρωμένης διαχείρισης στην ελαιοκαλλιέργεια.

Πρόγραμμα εκπαιδεύσεων

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018, ώρα 17:00μμ στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση των παραγωγών με θέμα: «Κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές καλλιέργειας -Νέες τεχνικές κλαδέματος των ελαιοδέντρων & αξιοποίηση προϊόντων κλαδέματος για αύξηση της οργανικής ουσίας. Νέες τεχνικές διαχείρισης εδάφους και αύξησης της οργανικής ουσίας αυτού»

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 09:30π.μ. στο Πυργί Χίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση των παραγωγών στον αγρό σε «Πρακτικές εφαρμογές κλαδέματος στην ελιά»

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 12:30π.μ. στα Νένητα Χίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση των παραγωγών στον αγρό σε «Πρακτικές εφαρμογές κλαδέματος στην ελιά»

Ακολουθεί το  πρόγραμμα  εκπαιδεύσεων ανά κοινότητα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΥΡΓΙΟΥ

 

 

Παρασκευή 9 Μαρτίου,

 

09:30π.μ.

 

ΠΥΡΓΙ

ΑΡΜΟΛΙΑ

ΠΑΤΡΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΟΙ

ΜΕΣΤΑ

ΚΑΛΑΜΩΤΗ

ΒΕΣΣΑ

ΕΛΑΤΑ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΕΝΗΤΩΝ

 

 

 

Παρασκευή 9 Μαρτίου,

 

12:30π.μ.

 

ΝΕΟΧΩΡΙ

ΝΕΝΗΤΑ

ΚΟΙΝΗ/ΠΑΓΙΔΑ

ΜΕΣΑ ΔΙΔΥΜΑ

ΒΟΥΝΟΥ

ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

ΕΞΩ ΔΙΔΥΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

ΜΥΡΜΗΓΚΙ

ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ